Mulţi dintre maramureşenii care au ales să plece peste graniţele ţării, în căutarea unor avantaje materiale, reclamă probleme serioase în ceea ce priveşte relaţia de familie.

Astfel că divorţul online a devenit o soluţie pentru cei care doresc să se despartă oficial, într-un timp foarte scurt şi cu cheltuieli considerabil reduse.

Ești deja hotărât să faci o schimbare?

Numai anul trecut au apelat la Comunitatea profesională „Divorţ online” din Maramureş, în care activează avocaţi, mediatori, notari şi traducători – 60 de cupluri care au decis să pună capăt relaţiei lor. Cei mai mulţi solicitanţi au fost din Marea Britanie, Spania, Franţa, Germania dar au fost şi cazuri ale românilor plecaţi în America, Israel sau Australia.

Numărul celor care apelează la această metodă este în creştere.

Anul acesta până în prezent deja 20 de maramureşeni au recurs la divorţ cu ajutorul mijloacelor de comunicare la distanţă. Procedura este simplă, aceştia nu mai trebuie să se prezinte în ţară, toate actele şi aspectele necesare şi obligatorii realizării divorţului, ajung la mediator apoi la ceilalţi factori responsabili în vederea derulării procedurii de divorţ.

Share This