Despre Noi

Brandul DIVORȚ ONLINE, după mai bine de 4 ani de existență, cel prin care sute de români din Diaspora dar și din țară au ales să divorțeze, se transformă începând cu anul 2017 în:

COMUNITATEA PROFESIONALĂ „DIVORȚEAZĂ ONLINE”.

Cine suntem

1

Peste 50

de mediatori, avocați, notari și traducători din toată România care sunt specializați în realizarea DIVORȚULUI ONLINE a românilor care muncesc în străinătate – fie că ne referim la cazul în care ambii soți sunt plecați dincolo de granițele țării ori numai unul din ei este plecat iar celălalt rămas în țară – care stau la dispoziția dumneavostră, oferindu-și serviciile profesionale.

La nivel național

Putem afirma că acoperim tot teritoriul României, așa încât dumneavoastră indiferent din ce oraș al țării proveniți și indiferent unde locuiți acum, beneficiați de asistență și reprezentativitate legală, în urma demarării procedurilor legale pentru obținerea divorțului.

  • Mediatori 33% 33%
  • Avocați 33% 33%
  • Notari și traducători 33% 33%

Pregătiți pentru orice situație

w

Indiferent de relațiile dumneavoastră

Fie ca sunteti in situtia in care veti divorta la buna intelegere, prin Instituita Medierii, fie ca veti avea parte de un divort disputat in instantele de judecata, prin Institutia Avocatului, fie ca aveti sau nu copii minori rezultati in urma casatoriei, ori intampinati probleme cu obtinerea pensiei lunare de intretinere, majorarea sau micsorarea acesteia, fie ca doriti realizarea partajului bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei, COMUNITATEA PROFESIONALA “DIVORTEAZA ONLINE” vă va rezolva toate problemele pe care le intampinati, apartinand dreptului familiei.

Costuri reduse semnificativ

Veti reduce considerabil cheltuielile necesare demararii si sustinerii demersurilor legale, apeland la profesionistii nostri, datorita specializarii si experientei acumulate de acestia. Deasemenea, timpul necesar pana la finalizarea actiunii de divort se poate injumatati, in comparatie cu actiunea clasica.

Concluzie

Astfel, alegând sa “divortati online”, prezenta dumnevoastra in tara nu este necesara, toate discutiile se vor purta atat telefonic cat si cu ajutorul mijloacelor de comunicare online, iar actele, in original, va vor fi trimise oriunde va aflati, prin intermediul postei rapide.

Cu stimă

Negreanu Aurelian Cătălin

managing partner, Comunitatea Profesională „Divorț Online”

Pot divorța chiar acum?

Da, este extraordinar de simplu. Sună-ne acum!

+40 740 827 827

Nu pot apela în România

Nicio problemă. Folosește WhatsApp, Viber, Skype (Aurelian Catalin Negreanu Mediator) sau scrie-ne un e-mail la adresa: office@divorteazaonline.ro și te sunăm noi!

P.S. Acceptăm și porumbei călători :).

Aveți un program de afiliere?

Bineînțeles! Suntem deschiși la discuții non-stop.

Mai multe informații poți găsi pe pagina de Cariere

Încă nu ești convins că serviciile noastre sunt

DE ÎNCREDERE

ce spun clienții noștri în

Testimoniale

Recomand cu încredere. Simplu, facil și fără eforturi Negreanu Aurelian Cătălin și echipa Divorțează Online rezolvă tot.

Ryan Marian

Comentariu Facebook

Vă mulțumesc domnule mediator Negreanu Aurelian Cătălin pentru implicarea de care ați dat dovadă în cazul divorțului meu. […]

citește mai mult

Stela Joița

Comentariu Facebook

Harta site        Întrebări Frecvente       Administrare        Cariere       Blog         Presa

Ultimele postari de pe Facebook

www.facebook.com/MediatorBaiaMare

[ff id="1"]