Brandul DIVORT ONLINE, dupa mai bine de 4 ani de existenta, cel prin care sute de romani din Diaspora dar si din tara, au ales sa divorteze, se transforma incepand cu anul 2017, in COMUNITATEA PROFESIONALA „DIVORTEAZA ONLINE”.
Astfel, peste 50 de mediatori, avocati, notari si traducatori din toata tara, specializati in realizarea DIVORTULUI ONLINE a romanilor care muncesc in strainatate, fie ca ne referim la cazul in care ambii soti plecati peste granitele tarii ori numai unul din ei este plecat iar celalalt ramas in tara, sunt la dispozitia dumneavostra, oferindu-si serviciile profesionale. 


In acest fel, putem afirma ca acoperin tot teritoriul Romaniei, asa incat dvs, indiferent din ce oras al tarii proveniti si indefirent unde locuiti si munciti acum, beneficiati de asistenta si reprezentattivitate legala, in urma demararii procedurilor legale pentru obtinerea divortului. 
Fie ca sunteti in situtia in care veti divorta la buna intelegere, prin Instituita Medierii, fie ca veti avea parte de un divort disputat in instantele de judecata, prin Institutia Avocatului, fie ca aveti sau nu copii minori rezultati in urma casatoriei, ori intampinati probleme cu obtinerea pensiei lunare de intretinere, majorarea sau micsorarea acesteia, fie ca doriti realizarea partajului bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei, COMUNITATEA PROFESIONALA „DIVORTEAZA ONLINE” va va rezolva toate problemele pe care le intampinati, apartinand dreptului familiei.
Alegand sa „divortati online”, prezenta dumnevoastra in tara nu este necesara, toate discutiile se vor purta atat telefonic cat si cu ajutorul mijloacelor de comunicare online, iar actele, in original, va vor fi trimise oriunde va aflati, prin intermediul postei rapide. 
Deasemenea, prin „divortul online”, va reduceti considerabil cheltuielile necesare demararii demersurilor legale si angajarii profesionistilor pentru obtinerea divortului iar timpul necesar pana la finalizarea actiunii se injumatateste, comparativ cu actiunea clasica a divortului. 
Indiferent ca vorbim de situatia in care ambii soti sunt de acord ori ca numai unul dintre ei doreste divortul, tot ce trebuie sa faceti, este sa ne contactati prin una din modalitatile de mai jos. 
Cu stima, 

Mediator Negreanu Aurelian Catalin,

manager- partener al

COMUNITATII PROFESIONALE „DIVORTEAZA ONLINE” 

Share This