Actiunea MEDIEREA PRINDE RADACINI se va desfasura in Baia Mare in data de 12.05.2015, ora 11.30. Acest proiect, initiat de CdM, a fost preluat si dezvoltat de mediatorii din Maramures, astfel incat beneficiem de o zona exclusiva dedicata medierii si  mediatorilor maramureseni. Zona se va numi SQUARUL MEDIERII. Este vorba despre zona verde a intersectiei strazilor Vasile Alecsandri cu Hortensiei. Acest lucru a fost posibil datorita implicarii directe si neconditionate a City-Managerului Baii Mari, domnul Ing.  Vasile Barbul, si a primarului Catalin Chereches, precum si a arhitectilor si specialistilor din aparatul administrativ al orasului resedinta de judet, carora le multumim inclusiv pe aceasta cale. 
  
Cu aceasta ocazie, langa Copacul Medierii va fi amplasata o mica lucrare artistica din piatra, pentru care multumim colegei noastre, doamnei profesoare Amelia Baciu, de la Liceul de Arta din Baia Mare, inspector scolar in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures. 

Locul va fi semnalizat corespunzator, suficient de vizibil astfel incat fiecare pieton sau sofer/pasager care participa la trafic sa poate vizualiza inscriptia SQUARUL MEDIERII. 

Pentru ca actiunea nu va avea loc in saptamana propusa de CdM, din cauza cerintelor tehnice necesare implementarii unui astfel de proiect, am obtinut si girul domnului  Mugur Mitroi, presedinte CdM. 

Invitam toti mediatorii din Maramures sa participe la acest eveniment deosebit. 

Deasemenea, mentionam ca la eveniment vor participa Primarul Catalin Chereches, City-Managerul Vasile Barbul precum, alti invitati de seama din cadrul Primariei Baia Mare precum si mass-media locala. 

Pentru relatii suplimentare va rugam sa va adresati la: Mediator Pop Aurelian Catalin : 0740827827

Share This